A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már hiányoztak az esések a francia dzsúdósztár edzőpartnerének

Állandó edzőpartnerének elmondása szerint hétfőn megkezdi a tréningeket Teddy Riner, a franciák kétszeres olimpiai és tízszeres világbajnok cselgáncsozója.


A judoinfo.hu portál a Le Parisien napilapra hivatkozva arról írt, hogy a német Nico Kanning csaknem három hónapos kihagyás után találkozott újra jóbarátjával annak szülőhelyén, a karibi térségben található Guadeloupe-on.


"Három hónap esés nélkül? Nagyon jó volt" - nyilatkozta nevetve Kanning, aki nemrég maga is átesett a koronavírus-fertőzésen. "Fizikailag nem vagyunk rossz állapotban, láttam Teddy videóit a kényszerszünet alatt, biztos vagyok benne, hogy készen áll az újrakezdésre. Mindenesetre ez nekem fájni fog, de már hiányoztak az esések..."

A 36 éves Kanning korábban junior Európa-bajnoki bronzéremig jutott - a 2003-as elődöntőben éppen Bor Barnától kapott ki -, felesége pedig a 2013-ban Budapesten Európa-bajnok Lucie Louette.


A nehézsúlyú Riner februárban kikapott a japán Kaguera Kokorótól a párizsi Grand Slam-tornán, és tíz év, illetve sorozatban 154 győzelem után maradt alul.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések