A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Könnybe lábadt szemekkel köszönte meg rajongóinak a támogatást a Barátok közt sztárja – fotó

Távozott a Barátok köztből az egyik kulcsfigura, a Bartha Krisztiánt megformáló Seprenyi László.

A történet szerint Krisztián visszatér a frontra annak érdekében, hogy a zsoldból kapott összegből segítse a családját.

„Csodálatos éveket töltöttem a sorozatban, hálás vagyok minden pillanatért, de az életem más irányba halad, ezért nem csak a Barátok közttől, hanem a színjátszástól is megválok. Ettől függetlenül mindig szép emlékként tekintek majd vissza erre az időszakra” – árulta el korábban a színész.

Az utolsó forgatási napok lelkileg nagyon megterhelték sorozatbeli feleségét, Alízt is, akit Nagy Alexandra formál meg a képernyőn. A színésznő a közösségi oldalán vallott a fájó pillanatokról.

„A mai rész nem csak a karakterek életében sorsdöntő, de nekem is nagyon sokat jelentett. Nem csak a szívem van benne, hanem szőröstül-bőröstül mindenem! Szerettem. És szeretném, ha Ti is szeretnétek minket, engem! Hálás vagyok a közös munkáért” – írta korábban a közösségi oldalán Alex.



Nemrégiben pedig szintén egy Instagram-posztban mondott köszönetet rajongóinak a támogatásért.

„Köszönöm szépen a sok-sok, szívhez szóló üzenetet. Nagyon hálás vagyok értük, Értetek. Köszönöm! Köszönöm, hogy ennyien szerettek!”



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések