Hirdessen itt

Fucsovics: ha adottak a feltételek, ott leszek Washingtonban

Washingtonban léphet újra pályára ATP-tornán Fucsovics Márton, a férfi tenisz-világranglista 84. helyezettje.

 A 28 éves játékos kedden az M1 aktuális csatornának hangsúlyozta, egyáltalán nem állt le, heti háromszor-négyszer teniszezett két-három órát, illetve sok konditermi edzést végzett.

"Nekem nem pihenő volt ez az időszak, de most, hogy látjuk, mikor fog újrakezdődni a szezon, lassan mi is még keményebben elkezdünk edzeni" - fejtette ki. A koronavírus-járvány miatt márciusban leállt férfi versenysorozat augusztus 14-én a washingtoni tornával folytatódik, ezt követi a cincinnati viadal az amerikai nyílt bajnokság helyszínén, az augusztus 24-én rajtoló US Open előtt.

"Ha adottak a feltételek, akkor ott leszek Washingtonban. Az év végéig még 15-16 verseny jöhet szóba, a tavalyi második félévből nem sok pontot kell védenem, így remélem, sok pontot tudok még gyűjteni" - mondta Fucsovics Márton.

"Lehet, hogy kicsit még korai az újrakezdés, de már mindenki szeretne játszani. Ezzel együtt benne vagyok egy ATP-fórumban, ahol a játékosok nagyon elégedetlenek, és nem biztos, hogy mindenki szeretne a jelenlegi feltételekkel játszani."

A fertőzések miatt félbeszakadt Adria Tourról a nyíregyházi teniszező úgy vélekedett:

"Ez korai volt Djokovicéktól, bár persze mindenki ki van éhezve a teniszre. Engem is meghívtak egy belgrádi versenyre, és utólag úgy érzem, jó, hogy lemondtam, én is félek a vírustól. Szerencsére itthon is tudunk készülni, rengeteg jó játékosunk van" - jelentette ki, majd rátért a májusi Budapest Kupára:

"Ez a zárt kapus torna jól sikerült, és tervezzük a folytatást. Egy hónap múlva talán még jobb állapotban leszünk" - tette hozzá.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések