A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Devizapiac - Vegyesen alakult a forint árfolyama pénteken

Vegyesen alakult, kevéssé változott a forint árfolyama pénteken a főbb devizákkal szemben: az euróval szemben csekély mértékben erősödött, a dollár és a svájci frank ellenében viszont kissé gyengült.

Az euró jegyzése a reggel hét órai 345,91 forintról 345,86 forintra ment le este hét órára, a dolláré pedig ezalatt 308,47 forintól 309,00-re, a svájci franké 324,51 forintról 324,67 forintra emelkedett.

A hét eleje óta a forint az euróval szemben 0,2 százalékos erősödést ért el, a dollárral szemben viszont 0,3 százalékkal, a svájci frankkal szemben 0,4 százalékkal gyengült.

A forint a hónap eleje óta az euróval szemben 0,2 százalékkal, a dollárral szemben pedig egy százalékkal erősödött, a svájci frankkal szemben árfolyama szinte nem változott.

A forint az év eleje óta az euróval és a dollárral szemben egyaránt négy és fél százalékkal, a svájci frankkal szemben hat és fél százalékkal gyengült.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések