A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Adria Tour - Zverev egészséges, mégis karanténba vonult

Alexander Zverev német teniszező koronavírus-tesztje negatív lett, orvosi tanácsra mégis úgy döntött, hogy karanténba vonul.

 A világranglista hetedik játékos önkéntes vállalását Twitter-oldalán jelentette be, miután kiderült, hogy a meghívásos Adria Tour-versenyen szintén szerepelt teniszezők közül a bolgár Grigor Dimitrov, majd a horvát Borna Coric tesztje is pozitív eredményt hozott.

Dimitrov vasárnap közölte, hogy megbetegedett, azt követően pedig lefújták a zadari (Zára) torna fináléját, melyben a sorozatot életre hívó szerb világelső, Novak Djokovic az orosz Andrej Rubljovval csapott volna össze.

Zverev az önkéntes karantént magyarázva leszögezte, hogy óvintézkedésről van szó, s bár örül negatív leletének, biztonságosabbnak ítéli most a teljes elzárkózást mindenkitől. Hozzáfűzte, hogy ő és csapatának tagjai is további rendszeres tesztelésnek vetik alá magukat.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések