A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szörnyű: váratlanul halt meg a rendezőnő - egész Hollywood gyászolja

Egész Hollywoodot megrázta, hogy váratlanul elhunyt Lynn Shelton rendezőnő, akinek több sorozat, televíziós műsor rendezője volt, és fesztiválkedvenc, díjakkal kitüntetett független filmjek szerzője.

A színész- és rendezőnő mindössze 54 éves volt, és váratlanul, alig egy hét betegség után hunyt el. A halálhírét közlő párja, a komikus Marc Maron szerint Lynn Shelton nem az újfajta koronavírus-járvány áldozata lett, váratlanul lett rosszul, és az orvosok hiába küzdöttek az életéért, május 15-én elhunyt.

Olyan sorozatok epizódjainak volt a rendezője, mint a Mad Men - Reklámőrültek, Zooey Deschanel vígjátéksorozata a New Girl, a GLOW, vagy nemrég Reese Witherspoon főszereplésével készült Little Fires Everywhere.

Filmjei közül A legmelegebb nap volt talán a legemlékezetesebb, amely díjat nyert például a Sundance filmfesztiválon is. Emlékezetes és szintén díjnyertes filmje volt az Emily Blunt, és kedvenc színésze, Mark Duplass főszereplésével készült Édesnégyes. Lynn Shelton filmjei nagyon szerethető és szórakoztató alkotások, kiváló érzéke volt a vígjátékokhoz, és nagyon eredeti sztorikat írt.

A rendezőnőtől a közösségi oldalakon búcsúznak a kollégái, egykori színészei. Reese Witherspoon például megható szavakkal búcsúzott a rendezőnőtől.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
I’m so devastated to hear about Lynn Shelton’s passing yesterday. I’m in complete shock that this vibrant, talented, and soulful filmmaker is no longer with us. Lynn was so passionate about our show, Little Fires Everywhere. She said the book truly spoke to her, and that she longed to direct a show that spoke meaningfully about motherhood, sexuality, race, and class in America. And she did. She cared deeply about the WHOLE cast and crew, making sure we all felt heard, seen and appreciated. Lynn also shared so much of her life with us. Her love of her son, how motherhood changed her life, her life changing decisions that made her the woman she was. I feel so fortunate that I got to collaborate with Lynn on both The Morning Show and Little Fires Everywhere. Her spirit touched so many people in the filmmaking world. Her memory lives on in our vivid days together on set and in her wonderful films. Please watch her work and see her talent for yourself. #RestInPeaceLynn 🙏🏻💫💜
Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,


Kiemelte, hogy milyen sok odafigyeléssel fordult a munkatársaihoz: "Mélységesen törődött az egész stábbal és a szereplőivel. Ügyelt arra, hogy mindannyian érezzük, hogy figyel a véleményünkre és megbecsül minket" - írta a színésznő.

Szörnyű tragédia. Nyugodjék békében!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések