A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Renátó változatos drogokat adott el az ablakon kiugró 17 éves érettségit ünneplő társaságának

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi adta el a kábítószert annak a fiatalokból álló társaságnak, amely egyik tagja kizuhant egy ablakon; a Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség indítványozza a gyanúsított letartóztatását – írja az ügyészségi honlap.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított, egy 24 éves férfi 2020. május 9-én, a VIII. kerület, Kálvária téren egy fiatalokból álló, és aznapra az érettségi vizsga megünneplését tervező társaság egyik tagjának delta-9-THC, amfetamin és LSD hatóanyag-tartalmú anyagokat adott el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a férfit példás gyorsasággal azonosította, elfogta és csekély mennyiségű kábítószer kereskedelmének vétsége miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

A nyomozó hatóság előterjesztése alapján a kerületi ügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatására, mivel megalapozottan feltehető, hogy a férfi – szabadlábon hagyása esetén – megszökne, jogellenesen befolyásolná a bizonyítást, és hasonló bűncselekményt követne el.
A kényszerintézkedés kérdésében a Fővárosi Törvényszék illetékességi területén működő nyomozási bíró várhatóan szombaton dönt.

A rendőrségi honlap tegnapi tudósítása szerint a kábítószert eladó díler kézre kerítésére Budapest rendőrfőkapitánya külön nyomozócsoportot állított fel, akik széleskörű adatgyűjtés és felderítő munka eredményeként azonosították a dílert, egy 25 éves budapesti férfit. A Felderítő Főosztály nyomozói a dílert, illetve a vele együtt tartózkodó barátnőjét 2020. május 14-én Józsefvárosban, a Kálvária téren elfogták és előállították.


Balul elsült “ünneplés”

A Blikk szerint a 17 éves fiatal focista és társasága számára az érettségi kínálta az alkalmat az elfajuló ünneplésre.

– A kisfiam hatéves volt, amikor elváltunk, de azóta is együtt neveltük a volt feleségemmel – mondta a bulvárlapnak Ricsi édesapja. – Nagyon nehezen viseljük a jelenlegi helyzetet, most indulunk be hozzá az édesanyjával a János kórházba. A fiunk állapota ellenére azt látjuk, hogy az orvosok és a nővérek mindent megtesznek érte. Nem tudjuk, meddig tartják őt életben, de amíg nem kapcsolják le a gépről, addig hinnünk kell a csodában. Mert a reményt nem veheti el tőlünk senki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések