A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

15 éves lányt rontott meg a hazánkat bíráló dán külügyminiszter

Egy fiatalkorúval létesített szexuális kapcsolatot Jeppe Kofod, jelenlegi dán külügyminszter, aki 34 évesen egy ifjúsági rendezvényen rontott meg egy lányt. 12 évvel a történtek után Kofod a skandináv országokkal karöltve ítélkezik hazánk felett, és nem csak jogilag, de morálisan és erkölcsileg is elfogadhatatlannak tartva mindazt, ami Magyarországon történik. 

Aggodalmának adott hangot öt Skandináv ország azzal kapcsolatban, ami Magyarországon történik, erről Dánia, Finnország, Izland, Norvégia, Svédország külügyminisztere levelet is írt az Európai Tanácsnak, támogatásukról biztosítva a magyar koronavírus-törvény miatt annyira aggódó testületet.

A levelet aláírta Jeppe Kofod, dán külügyminiszter is, nyilván ő is morálisan és erkölcsileg elfogadhatatlannak tartja mindazt, ami hazánkban történik, megengedve magának azt a luxust, hogy ítélkezzen a magyar kormány felett.

Nos, Jeppe Kofod pont az ítélőképesség teljes hiányára hivatkozott 2008-ban, amikor egy húsvéti rendezvényen szexuális kapcsolatot létesített egy 15 éves lánnyal. Ekkor Kofod 34 éves volt, és a dán parlament szociáldemokrata képviselője. Az akkor külügyi szóvivő egy dél-dán szociáldemokrata ifjúsági rendezvényen vesztette el ítélőképességét, és feküdt le egy 15 éves tinivel. A politikus utólag „megítélésének hiányával” mentegette magát, és „erkölcsileg nem megfelelő kapcsolatát”, és arra hivatkozott, nem tudta, hány éves a lány valójában. A dán lapok korabeli beszámolójából viszont kiderül, nagyon is tudta. A lapok azt is megírták, a lány szűz volt, ami – ha lehet – tovább súlyosbítja az akkor  34 éves Jeppe Kofod tettét.

A nem csak morálisan és erkölcsileg, hanem jogilag is elítélendő tett mindössze külügyi szóvivői állásába került a dán politikusnak, az elképesztő tett a dán feledés homályába merült. Karrierje a történtek ellenére tovább szárnyalt, 2014-ig a dán parlament képviselője maradt, majd a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége alelnökeként tagja lett az EP-nek is. Kofod 2019 óta Dánia külügyminisztere.

Nos, pár nappal ezelőtt ez a külügyminiszter vette a bátorságot, és 12 évvel azután, hogy ágyba vitt egy 15 éves kislányt, erkölcsi aggodalmának adott hangot hazánkkal szemben, ítélkezve felettünk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések