A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Komoly egészségügyi gondjáról vallott Vajna Tímea: születése óta gyötri a fájdalom

Komoly egészségi problémájáról vallott Vajna Tímea, amely megnehezíti a mindennapjait.

A néhai filmmogul, Andy Vajna özvegye mindennap sportol, s erről videókat is megoszt Instagram-oldalán. Ezúttal viszont azt is elárulta, nemcsak csinos alakjáért, hanem egészsége megőrzésért is küzd, ugyanis farfekvéssel született, s ennek következtében manapság is vannak fájdalmai. Mint mondja, a rendszeres torna az egyetlen, amely segít állapota javításában, és időnként csontkovácshoz is járnia kell.

„Sajnos farfekvéssel születtem, és a csípőm sokszor elmozdul, húz a jobb lábamnál” – írta közösségi oldalán Vajna Tímea, aki eddig nem beszélt problémájáról. Farfekvéses szülés esetén a magzat nem fejjel, hanem lábbal előre indul el a szülőcsatornában, nagy az egészségkárosodás kockázata. Tímea esetében is ez történt tehát, és azóta küzd a csípőgondokkal. Muszáj folyamatosan foglalkoznia a jelentkező problémával, máskülönben nehézségei akadnának a mozgással.

„Csak a torna segít a barátnőimmel, és Turbucz Erika egy szuper kiropraktőrt is ajánlott – írta közösségi oldalán Tímea, miközben szintén a napi online edzését végezte az ugyancsak Los Angelesben élő barátnője, Erika vezetésével. A tornasorozat után arról is beszámolt, mi történt vele a szakembernél, aki kezelésbe vette a csípőjét. Tímeát valószínűleg barátja, Zoltán kísérte el, aki le is videózta, hogyan mozgatják ki kedvese letapadt izmait és idegszálait. A sportos üzletasszony valóban nem lehetett jó állapotban, mert miközben a szakember kezelte, hatalmas roppanások hallatszottak a derekából és a nyakából.

Úgy tűnik, szerelme jó társa a nehéz pillanatokban, rendszeresen sportolnak együtt, hol a szabadban bicikliznek, futnak, erősítenek vagy a lakásban végeznek gyakorlatokat. Mint kiderült, akkor sem marad otthon, ha Tímeát orvoshoz kell kísérnie, mindenben segít neki.


Gerincízületi specialista

A kiropraktika a csontkovácsolás egyik válfaja, amelyben a szakember a gerincoszlopot dolgozza meg kezeivel. Az innen kiinduló idegpályákat próbálja helyretenni, hogy a becsípődés és az ezzel járó fájdalom megszűnjön. Magyarországon az alternatív gyógymódok közé sorolják, de egyes nyugat-európai országokban már a közgyógyászati ellátás része.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések