A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült az igazság a 14 éves, terhes kislányról - megvizsgálták az állítólagos, 10 éves "apát"

Néhány hónappal ezelőtt forgatta fel az internetet az a 14 éves orosz lány története, aki állítólag 10 éves szerelmétől esett teherbe - Darya most elárulta az igazságot. Vagy, már amit ebben a helyzetben igazságnak lehet nevezni, mert a dolog több sebből is vérzik...

Egy emberként rendült meg az internet, amikor pár hónappal ezelőtt kiderült: teherbe esett egy akkor 13 éves orosz lány, elmondása szerint 10 éves szerelmétől.

Az Instagramon valamiért nagy népszerűségnek örvendő Darya ügye nem csak a civilek, a hatóságok érdeklődését is felkeltette, akik nemrég vizsgálat alá vetették az apa-jelöltet, akiről kiderült, amit sokan gyanítottak - valóban nem képes még gyereket nemzeni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Ну вот и долгождый пост про биологического отца😱 🔹Почему же я столько времени не выкладывала этот пост❓ ▫️Ну во-первых я не могла решиться рассказать вам это, я про это долгое время никому не говорила. Даже маме. ▫️Во-вторых для меня это очень больная тема, и я долго не могла отойти от этого, да и до сих пор эта боль в душе осталась.. 😣 ▫️В третьих решила я рассказать не из-за того, чтобы хейт прекратился, а хотя бы для тех, кому интересно или кто волнуется за меня. 🔸 В общем перейдём к главной теме. ❓Кто же отец❓ ▫️Было изнасилование.. Как всё произошло, я не могу рассказать, так как больно это всё вспоминать.. Долгое время после того случая я не могла ничего делать, мне было и в тоже время страшно и одиноко😣 И самое обидное, что я не могла никому рассказать ▫️Тому человеку 16 лет вроде. Нет, это не какой-то там Стёпа из моей школы. Всё что пишут в интернете это БРЕД! ▫️Этот человек был ОЧЕНЬ толстый для своих лет. И очень высокий. ▫️Самое страшное это то, что он живёт в моём городе, а город у нас маленький. И мне очень страшно встретить его где-то на улице ▫️Всё это было в ноябре, и реально в подъезде, тогда было уже достаточно темно, поэтому помочь никто не мог.. Больше я не могу ничего рассказать, думаю вы поймёте меня
Дарья Суднишникова мама в 14 (@uverdig_ivv) által megosztott bejegyzés,


Ennek ellenére Darya ragaszkodott az eredeti állásfoglalásához, a rendőrök pedig elkezdtek nyomozni, és elő is állítottak egy 15 éves fiút, aki szerintük valójában teherbe ejtette a kislányt.

Most azonban szomorú fordulatot vett az ügy: a várandós fiatal a sok tagadás után beismerte, hogy nem Ivantól várja a gyereket, hanem egy magas és kövér tinitől, aki megerőszakolta őt. A történetet eddig direkt igyekezett titkolni, mert mint mesélte, egy városban lakik és bármikor összefuthat a legalább 16 éves fiúval, aki egyébként nem az, akit elkaptak a rendőrök.

"Tavaly novemberben, egy lépcsőn történt a borzalmas eset. Nem tudom elmondani a részleteket, mert túl fájdalmas, túl sok sebet tép fel. Sokáig egyáltalán nem tudtam beszélni a történtekről, olyan ijesztő volt és egyedül éreztem magam” -idézte Darya nyilatkozatát a Bors.

Az egész ügyben az a nagyon gyanús, hogy ebből a történetből Tv-showt csináltak az oroszok, meg a terhes kislánynak instagram-oldala van. Nos, nem lenne meglepő, ha néhány hónap múlva kiderülne, hogy valami teljesen más van ennek a felháborító ügynek a hátterében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések