A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jogosítvány nélkül, ittasan vitte el az autót

Vádemelési javaslattal éltek a tiszaújvárosi rendőrök azzal a fiatalemberrel szemben, aki engedély nélkül ittasan vitte el egy hozzátartozója kocsiját Kiscsécsről.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség, és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 29 éves férfival szemben.

A gyanúsított 2020. április 4-én 18 óra körül Kiscsécsről, az egyik Béke utcai ház elől hozzátartozója beleegyezése nélkül elhajtott egy ott parkoló autóval.

A rendőrök egy kesznyéteni bolt előtt látták parkolni a keresett gépjárművet, a boltban pedig az autót kormányzó férfit is megtalálták.

A sofőr beismerte az egyenruhásoknak, hogy hozzátartozója tudta nélkül vette kölcsön az autót, majd a sofőrnél alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket jelzett. Az eljárás során a rendőrök azt is megállapították, hogy a férfi érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések