A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezt hogy? 13 éves fiú sodort el motorral egy kislányt Szerencsen

Több sebből is vérzik az a történet, ami a napokban Szerencs mellett esett meg egy mellékúton. 

Egyrészt a motoros 13 évesen nem motoros – nem is lehet –, másrészt a gyalogos, ha motorzajt hall, ne ugorjon ki az útra. Motor vezetése gyereknek még akkor sem javasolt, ha egy elhagyott mezőgazdasági úton mászkál vele, mert – mint az ábra mutatja – komoly baleset történhet az elhagyottnak gondolt helyeken is.

A rendőrség tájékoztatása szerint május 11-én délután Szerencs külterületén, egy mezőgazdasági úton sétált három lány. A lányok a séta során motorzajt hallottak a hátuk mögül, így ketten az út egyik szélére, míg harmadik társuk egyedül az út másik szélére húzódott, hogy a motorosok el tudjanak haladni.

A lányok közül az, aki egyedül húzódott az út szélére, hirtelen meggondolta magát, majd visszalépett az útra. A motorosok egyike a gyalogos kikerülése során elvesztette uralmát a járműve felett, majd úgy esett el, hogy elsodorta a gyalogost is.

A motort kormányzó 13 éves fiút és a szintén 13 éves gyalogos lányt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrök megállapították, hogy a 13 éves kamasz nem rendelkezett motorkerékpárra érvényes vezetői engedéllyel.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is kéri a közlekedőket, hogy mindenki tartsa be a rá vonatkozó közlekedési szabályokat, s olyan járművet vezessen, amelyre érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik, emellett viseljen megfelelő védőfelszerelést.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések