A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenet: nevelt lányait rontotta meg, majd az idősebbiket áruba is bocsátotta egy magyar férfi

A Balassagyarmati Járásbíróság három hónappal meghosszabbította a letartóztatását annak a férfinak, akit nevelt lányai áruba bocsátásával vádolnak.

Az adatok szerint a gyanúsított pénzért ajánlotta fel nevelt lányait szexuális kapcsolat létesítése céljából egy férfinak – írja a 24.hu. Hasonló eset 2018-ban többször is előfordult, ekkor a lányok 16, illetve 13 évesek voltak.

Tavaly tavasszal újabb férfinak ajánlotta fel szexuális kapcsolatra idősebbik, kiskorú lányát 15 ezer forintért, s a lánnyal a vádlott maga is viszonyt folytatott. Ezt az esetet követően pár nappal a férfi 100 ezer forintra emelte az árat.

A rendőri intézkedés akkor indult a gyanúsított ellen, amikor élettársával egy pásztói parkolóban adta volna át a lányt. A férfi már többször is büntetve volt vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekmények miatt, a most elkövetett borzalmakat pedig felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje, valamint büntetőeljárások hatálya alatt követte el.

A férfi tagadja az emberkereskedelem bűncselekményének vádját, ám a bíróság meghosszabbította a letartóztatást bűnismétlés veszélye miatt. A bíróság végzésével szemben a vádlott fellebbezést nyújtott be.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések