A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Deák téri gyilkosság – Megszólalt a 16 éves Laci gyászoló nagymamája: ilyen gyerek volt valójában az unokája

Nagymamája mesélt a Deák téren agyonszúrt 16 éves fiatalról. Laciról kiderült, hogy egy igazi gamer, egy két nyelven beszélő, informatikában és történelemben jártas, intelligens fiatal volt, akinek nagyon sok tragédia történt az életében.

A Napi Újság is többször írt a Deák téri borzalmas kettős gyilkosságról, melynek során egy 16 és egy 21 éves fiatal életét vesztette. Az eset az egész országot megrázta, és azóta egyre több részlet derül ki a történtek kapcsán - az egyik áldozatról, a 16 éves Lászlóról most a nagymamája több dolgot is elárult.

A thegeek.hu oldalon jelentek meg a friss információk - a cikk szerzőjét az asszony maga hívta fel, és igen részletesen mesélt az unokájáról. Elmondta, hogy Laci, akit streamer körökben "Keserű" néven ismertek - ilyen néven közvetített ugyanis Fortnite meccseket -, azért hívatta így magát, mert az életét több megrázó esemény is beárnyékolta: 11 éves volt, mikor apja elhunyt, nem sokkal később pedig a dédnagymamáját is elveszítette. Súlyos betegséggel küzdő édesanyja március végén halt meg, ezt megelőzően pedig a kedvenc kutyája is elpusztult. Az egyetlen vigaszt az amstaff terrier kutyusa nyújtotta számára, amely azóta is megvan.

Laci a tragédiák ellenére sem tört meg: az életerős és életigenlő, intelligens srácot nagyon sok minden érdekelte - a videojátékok iránti rajongása mellett a tudományos és történelmi cikkeket is falta, imádta a viking témát, nyáron Izlandra is el akart menni, ahol egészen télig maradt volna. A futballért is rajongott: ő maga is focizott - Újpest és REAC drukker volt a barátjával, Gergővel. Két nyelven, angolul és németül is kiválóan beszélt. Sokat segített a tanulásban a 12 éves húgának, akit az iskolából esténként haza is kísért, és sokszor mondogatta neki, hogy "a világnak lehetsz csupán egy ember, de egy embernek lehetsz az egész világ."

A fiún voltak jellegzetes tetoválások, amelyek jelentést hordoztak: az nyakán volt egy VL rövidítés, amely a „Vato loco”-ra (átvitt értelemben “vér kötelez”), illetve, ami A vér kötelez című filmre is utal - a betűk az ujjaira is rá voltak varrva. A lábán egy American Dad motívum szerepelt, a szeme alatt lévő könnycsepp az életében lezajló tragédiákat, a karján lévő keltakereszt pedig az örök életet jelképezte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések