Mi történik Budapesten? Lezárták Kispest egy részét a rendőrök, kordonok mindenütt, megint egy véres emberrel száguldott el a mentő

Olvasóink beszámolói szerint számos rendőr dolgozott valamin nagyon keményen csütörtökön reggel Kispesten, a Templom téren. Kordonszalagokkal zárták le a környéket, de még a posta épületének lépcsőjét is. 

Úgy tudjuk, még hajnalban valakik életveszélyesen összevertek a nyílt utcán egy embert. Tekintetbe véve a nemrégiben történt Deák téri kettős gyilkosságot, aztán az angyalföldi gyilkosságot, kicsit úgy tűnik, mintha kezdene elharapózni az erőszak a főváros utcáin. Vagy csak a karantén végével a bűnözők is jobban előmerészkedtek?

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Blikknek azt a felvilágosítást adta, hogy csütörtökön hajnali 2 óra 45 perc körül a XIX. kerületi Rendőrkapitányság járőrei a Templom téren, egy földön fekvő férfit találtak, akinek a fején bántalmazásból eredő vérző sérülés volt.

A fejsérült férfit a mentők kórházba vitték.
A BRFK Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, az elkövető felkutatása folyamatban van - közölte a Blikk-kel a rendőrség.

Tehát pontosan még nem tudni, hogyan történhetett meg, hogy Budapesten megint félholtra vertek valakit az utcán, a rendőrség nyomoz.

Mint ismert, nemrégiben a Deák téren ennél is borzalmasabb bűncselekmény történt: két fiatalt késelt halálra egy szintén épp csak 18 éves fiú.

Angyalfödön pedig a gyanú szerint egy 36 éves nő késelt halálra egy másik embert.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések