A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb kamasz lett öngyilkos a koronavírus miatt - a 15 éves kaliforniai lány felakasztotta magát

Egy 15 éves kaliforniai lány, Jo'Vianni Smith öngyilkos lett, mert nem tudott megbirkózni a korlátozásokkal, amiket a koronavírus miatt hoztak meg - írja a 24.hu a DailyMail cikke alapján.

A tinilány felakasztotta magát, a holttestére múlt héten találtak rá, otthonukban.

A lány edzője szerint az öngyilkosságot a kényszerű otthon maradás miatti stressz válthatta ki. A lány másodéves gimnazista volt, jók voltak a jegyei, igen aktív közösségi életet élt, emellett pedig kosárlabda- és softball edzésekre járt, és zenélni tanult.

A lány édesanyja teljesen összetört. Tudta, hogy a tinédzsereket ez az időszak nagyon megviseli, emiatt többször beszélt a gyerekeivel a helyzet átvészeléséről. Biztatta őket, hogy keressék a kapcsolatot a barátaikkal. Viszont azt mondta, hogy elképzelése sincs min mehetett keresztül a lánya, hogy végül csak az öngyilkosságban látta a kiutat.

A lány nem hagyott búcsúlevelet, emiatt pláne nem tudják, hogy mit érezhetett.

Az édesanyja arra biztatja a szülőket, hogy nagyon figyeljenek oda gyermekeikre, és ne várják meg, hogy a bezártság miatt olyan szorongás legyen úrrá rajtuk, ahol már nincs visszaút.

Kaliforniában határozatlan időre hozták meg a korlátozásokat, egyes értesülések szerint május közepén kezdhetnek lazítani rajtuk.

A kaliforniai tinédzser nem az első, aki a koronavírus miatt önkezével vet véget az életének: egy brit édesanya még március 31-án számolt be róla, hogy 15 éves fia öngyilkos lett a járvány miatt hozott intézkedések hatására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések