A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Locsolkodjunk virtuálisan idén húsvétkor! - íme egy szuper tipp

Új húsvéti szokást vagyunk kénytelenek elsajátítani idén: meg kell oldanunk a locsolkodást olyan módon, hogy közben betartsuk a járványügyi helyzetben szükséges távolságot és ajánlásokat.

Ennek legbiztonságosabb módja lehet a virtuális locsolkodás, amit a Be Social közösségi média ügynökség jóvoltából most egyszerűen megoldhatunk. Csak fel kell keresnünk a szabadelocsolni.hu weboldalt, és már indulhat is a locsolkodás.

Válasszunk egy verset!

Első lépésként locsolóverset kell választanunk: az oldal automatikusan felkínál egyet, de ha nem egészen kedvünkre való a vers, egy gombnyomással kérhetünk másik verziót, vagy akár dönthetünk úgy is, hogy mi magunk alkotjuk meg a versikét.

Nem muszáj csak a szavakra támaszkodnunk, sőt: a locsolóvers kiegészíthető képpel, amit a saját fotóink közül tölthetünk fel, de választhatunk hozzá GIF-et vagy videót is. Ha kiválasztottuk a megfelelő elemeket, már csak meg kell adnunk e-mailcímünket és nevünket, és az alkalmazás által generált egyedi linket máris megoszthatjuk akár e-mailben, akár Facebookon, vagy mobilon bármely csevegő alkalmazáson keresztül azzal, akit szeretnénk virtuálisan meglocsolni. Ő másodperceken belül értesítést kap, és ha tetszett neki a küldemény, akkor akár azonnal reagálhat is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések