A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több dohányboltba és egy rendezvényházba is betört egy férfi Miskolcon

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntett és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 51 éves helyi férfival szemben.

B. Miklós 2020. február 23-tól 2020. április 13-án történt elfogásáig Miskolc területén összesen öt dohányboltba és egy rendezvényházba tört be. A férfi leginkább készpénzt és dohánytermékeket tulajdonított el, de volt olyan helyszín is, ahonnan nem vitte el semmit, csupán rongált.

Az utolsó betörése alkalmával 2020. április 13-án hajnali 4 óra után pár perccel Miskolcon, a Vörösmarty Mihály utcai dohányboltba történő betörése során a férfit a Készenléti Rendőrség járőrei a helyszínen tetten érték, és elfogták.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói B. Miklóst gyanúsítottként hallgatták ki, aki a rendőrök által beszerzett bizonyítékok alapján még további öt betörés elkövetését is beismerte.

A férfi kihallgatását követően a nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztéssel élnek letartóztatásának indítványozására is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések