A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyolcvankét embert kellett kimenekíteni egy lakástűz miatt Szombathelyen – A lángok a hatodikon csaptak fel

Nyolcvankét embert kellett elővigyázatosságból kimenekíteni Szombathelyen egy kilencemeletes társasház hatodik emeletén keletkezett lakástűz miatt szombat hajnalban; a balesetben nem sérült meg senki - közölte az MTI-vel a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Balogh Eszter elmondta: a Szűrcsapó utcai lakás egyik szobájában keletkezett a tűz, a lángok átterjedtek a konyhára és a másik szobára is. Hozzáfűzte: a lakásban tartózkodó ember idejében elhagyta otthonát.

A szombathelyi és sárvári tűzoltók átszellőztették az épületet és a kimenekített - az utcán, majd az épület földszintjén várakozó - lakók visszatérhettek otthonaikba.

Szólt arról is, hogy egy magasból mentő speciális járművet is a helyszínre irányítottak, mert a hőhatások miatt károsodott az épület homlokzata, amit az épület előtt haladó gyalogosforgalom védelme érdekében meg kellett bontaniuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések