A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vau: ez a kutyó szárnyak nélkül is a levegő ura - videó

A hatéves pásztorkutya imád a gazdijával együtt ugrálni, csak épp nem egy helyben, hanem több száz méter magasból vetik le magukat mindketten a mélységbe.

A 38 éves Bruno Valente izgalmas elfoglaltságot talált magának: hatalmas magasságokból veti le magát a semmibe és teszi mindezt a leghűségesebb barátjával, a hatéves, Kazuza nevű kutyusával. Legutóbbi ugrásukról felvétel is készült, a svájci Lauterbrunnen községben vetették le magukat cirka 700 méteres magasságból – írja az Origo a Fox News alapján.

"Én sokkal jobban félek, mint ő" – hangzik el a gazdi szájából a mondat a legutóbbi ugrásukról készült felvételen.

A repülő kutyus egyébként sok ugrást tudhat maga mögött, már legalább negyvenszer kísérte el gazdiját és zuhant vele egy jót. A felvétel készítője szerint a kutyus tényleg nagyon szereti az esést, elmondása szerint, amikor Kazuza meglátja az ejtőernyőket, teljesen megbolondul és hangos lármázásba kezd, láthatóan nagyon élvezi az egészet.


A különleges extrém sportot, amit űznek, Base-ugrásnak hívják, és különösen veszélyes az alacsony magasság miatt.

Valente azt is elárulta, amikor elkezdte űzni ezt a sportot, nem volt olyan ismerőse, aki tudott volna vigyázni a kutyájára, így jött az ötlet, hogy akkor viszi magával a négylábúját. A gazdi egy speciális hámot is beszerzett kedvencének, amit egy párkányon le is teszteltek, amit Kazuza nagyon jól viselt, így kipróbálták, milyen élesben. Azóta több mint negyven ugráson van túl a kalandos páros.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések