A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az Egyesült Államok kitiltaná a nézőket a sporteseményekről a koronavírus miatt - Világhírű kosárlabdázó szólalt fel az intézkedés ellen

Határozott lépéseket tesz az Egyesült Államok annak érdekében, hogy megakadályozza a koronavírus bejutását a sportéletbe, ám vannak, akiknek nem tetszenek ezek az óvintézkedések.

Korlátozzák az öltözőkbe való bejutást, ezzel biztosítva, hogy senki se tudjon fizikai kontaktusba kerülni a játékosokkal. Emellett a nézők nélküli meccsek megszervezése is tervben van, írta meg a The Score.

"A közegészségügyi szakértőkkel folytatott konzultációt követően a csapatok öltözői és klubházai csak a játékosok és a csapat létesítményeinek alkalmazottai számára lesznek nyitva, további értesítésig. A média hozzáférését az öltözőben és a klubházban megjelölt helyeken korlátozottan fenntartják. Ezek az átmeneti változások a holnapi mérkőzésekkel és edzésekkel lépnek hatályba. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a kialakult helyzetet és minden további szükséges lépést megteszünk a biztonságos és barátságos környezet fenntartása érdekében" -olvasható a nyilatkozatban.

A világ jelenlegi leghíresebb aktív játékosa, LeBron James szólalt fel a zárt kapus meccsek ellen:

"Nem, ez lehetetlen. Nem játszom, ha nincsenek nézők. A csapattársaimért és a rajongókért játszom, erről szól ez az egész. Ha meglátok egy arénát és nincsenek benne rajongók, akkor én nem fogok játszani".


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések