A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Andi visszatért: hatalmas cicivillantással üdvözölte rajongóit a törlése után - fotó

"Csak azért is" – írta fotója mellé Tóth Andi, és kipakolta dús kebleit, hadd örüljenek az irigyei.

Mint írtuk korábban, rejtélyes okokból kifolyólag törölték Tóth Andi Instagram-oldalát, pedig a sztárénekes több tízezer feliratkozóval és több száz képpel rendelkezett a profilján, és nem mellesleg bevételei egy részét is az oldalából szerezte.

Andi korábban azt mesélte lapunknak, hogy az elmúlt hónapokban több e-mailt is kapott arról, hogy valaki fel akarja törni a fiókját, de azt nem gondolta volna, hogy egyszer tényleg búcsút mondhat az instagramos profiljának. A közösségi oldalát törölték, de Andi ezt nem hagyta annyiban, és egyből kutatásba kezdett, hogy kiderítse, miért törölték a fiókját és milyen okból.

Andinak egyértelművé vált, hogy néhány rosszakarója jelenthette az oldalát szeméremsértés miatt, mivel a több száznyi képe között szerepelt néhány fürdőruhás kép is, amin kicsivel többet lehet látni az énekesnő alakjából, mint amennyit az Instagram irányelvei megengednek. Ámde Andi utánajárt a dolgoknak, és kérvényezte, hogy visszakaphassa az oldalát, amelyet végül vissza is kapott és rögtön egy bombafotóval nyitott, hogy jól odaszúrjon a feljelentőinek.

Tóth Andi még korábban készített egy szuper, fekete dresszben egy brutális fotót a méretes kebleiről, és most ezzel a régi és nagyot ment képpel üdvözli újfent a lelkes rajongóit, akik már alig várták a csodaszép énekesnő visszatérését.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések