A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szarvason lesz piac, de a szabályokat be kell tartani

A piac a jelenlegi nyitvatartási rendnek megfelelően üzemel, annak területén a higiéniai körülmények betartásáról folyamatos fertőtlenítés, takarítás útján a Szarvasi KOMÉP Nkft. által gondoskodnak – tájékoztatott levelében Babák Mihály, Szarvas polgármestere.

Ugyanakkor közleményében felhívja a piac területén tartózkodó árusok és vásárlók figyelmét arra, hogy a nagy létszámú jelenlétre figyelemmel feltétlenül használják a rendszeresített védőeszközöket, úgy mint szájmaszk, valamint gumikesztyű és tartsanak egymástól megfelelő távolságot. Az árusok figyelmeztessék a standjaik előtt várakozó vásárlókat a megfelelő, két személy közötti, legalább másfél méteres távolság megtartására.

A fenti szabályok betartását a piacfelügyelet ellenőrzi, és azok rendszeres vagy nagyobb számú megszegése esetén közérdekből a piac bezárását leszek kénytelen elrendelni – hangsúlyozta levelében a polgármester.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések