A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szandiék életében új korszak kezdődött

Szandi a közösségi oldalán osztotta meg: ezennel egy új korszak kezdődik az életükben.

Az énekesnő Facebook-oldalán vallott érzéseiről annak kapcsán, hogy lánya, Blanka szerda hajnalban betöltötte a huszadik életévét.

Szandi megosztott egy húsz évvel ezelőtti és egy napjainkban készült képet is. Sőt, a bejegyzésben azt is elárulta, a lánya a legjobb barátja, több közös hobbi is összeköti őket.

"Végérvényesen új korszak kezdődött az életünkben. Amikor a mindössze 1640 grammal született icipici lányomat a karjaimban tartottam, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön ez a pillanat. Blanka ma hajnalban 4 óra 5 perckor 20 éves lett! Határozott, céltudatos felnőtt nő, aki rendkívül nyitott a világ változásaira. Megértő és érzékeny, mindig mindenkin segíteni akar és pillanatok alatt szót ért bárkivel. Nem csak a közös dalok de a légtorna és a sport szeretete is összeköt bennünket, nagyon szeretünk együtt lenni. Nekem Ő a legjobb barátnőm! Minden Édesanyának ilyen lányt kívánok. Isten éltessen sokáig édes nagylányom!"- olvasható az énekesnő oldalán.

Security Check Required

null


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések