A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Átverés áldozata lett Harry herceg

Kész átverés! Orosz telefonbetyárokat fogott ki Harry herceg. Elsőként a The Sun című brit napilap adott hírt arról, hogy Sussex hercege, aki feleségével, Meghan Markle-lel és tíz hónapos kisfiukkal, Archie-val március végén hivatalosan is leszakadnak a brit királyi családról, két alkalommal is bedőlt egy orosz páros, Vlagyimir Kuznyecov és Alekszej Sztoljarov csalásának.

Úgy tudni, a trükkös telefonbetyároknak azzal sikerült szóra bírniuk Harry herceget, hogy a világhírű svéd klímaaktivista tinilánynak, Greta Thunbergnek és az ő színész édesapjának, Svanténak adták ki magukat.

A telefonhívások, amelyekre állítólag szilveszterkor és ja-
nuár 22-én került sor, a YouTube-ra is felkerültek. Ezek tanúsága szerint az orosz férfiak temérdek dologról faggathatták a gyanútlan sussexi herceget, aki hosszasan fejtette ki nekik a gondolatait minden témában, ami a hívás alatt felmerült.

Harry többek között arról is beszélt, hogy mostanra családja legtöbb tagjától teljesen eltávolodott, de a Megxittel kapcsolatos gyötrelmeinek is hangot adott.

– Ezt valószínűleg egy másik alkalommal tudnánk megvitatni, ennek a kirakósnak sokkal több darabja van. Egyáltalán nem volt könnyű, de a családunk számára így volt a legjobb, így védhetem meg a fiamat. Szerintem a világon rengetegen tisztelnek minket amiatt, hogy a családunkat helyeztük előtérbe. Trükkös dolog ez, de új életet kezdünk – fogalmazott a herceg, aki kiemelte: életük sokkal jobb, mióta leváltak az uralkodói famíliáról, és Kanadában élnek.

– Ebben a helyzetben lehetőségünk van arra, hogy olyan dolgokat is megtegyünk és mondhassunk, amiket eddig nem lehetett – tette hozzá a felvételen.

– Nem szabad elhinned, amit olvasol, senki sem fosztott meg minket a rangunktól. Arra kértek bennünket, ne használjuk azt, ha pénzt akarunk keresni, de ezt mi sosem tennénk. De a sajtónak sikerült ezt úgy beállítani, mintha megfosztottak volna minket tőle – mondta a herceg, aki egyelőre nem reagált arra, valóban ő hallható-e a hangfelvételen.

Sokakat csőbe húztak már

Vlagyimir Kuznyecov és Alekszej Sztoljarov, becenevükön Vovan és Lexus, nem először telefonbetyárkodott híres emberrel. Korábban közzétették azokat a hívásokat is, amiket az Egyesült Királyság miniszterelnökével, Boris Johnsonnal ejtettek meg, de Elton John énekes-zeneszerző is bedőlt nekik. Úgy tudni, beszélgettek még Bernie Sanders vermonti szenátorral és Recep Tayyip Erdogan török elnökkel is.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések