A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Stahl Judit döbbenetes vallomása: „Bár nem ő a lányom biológiai apja...”

„A szerelem hamar elmúlik...”

Jó ideje nincs már képernyőn Stahl Judit, viszont van egy sikeres könyvkiadója. Két évvel ezelőtt Cseréld le a szüleidet! címmel kiadott egy gyermekeknek szóló könyvet, katalógust, ahonnan anyát és apát lehet választani. Jogos a Best újságírójának kérdése: Ha most lenne gyerek, milyet választana magának?

– Lassan 52 éves vagyok, és ma már biztosan állíthatom, nincs az a pénz, amiért elcseréltem volna a szüleimet... A nagymamáimat sem cseréltem volna le soha. – magyarázza Judit, aki imádja a lányát. – Gyönyörű, csinos, táncol a Madách Színházban, nagyon okos, intelligens. Jogász akar lenni, gyerekjoggal akar foglalkozni... – folytatja az egykori televíziós. A beszélgetésben a férjéről és a szerelemről is beszél:

– Nem hiszek a szerelmi házasságban. A szerelem hamar elmúlik, a mi kapcsolatunk alapja a barátság és egy nagyon erős szövetség. Ha az ember vigyáz erre, akkor meg lehet együtt öregedni. És ami a legfontosabb, bár nem ő a lányom biológiai apja, mégis ő a világ legjobb édesapja. Szerintem mindegy, ki az apa, de azt is meg merem kockáztatni, az is, ki az igazi anya. Az a fontos, ki mellett nő fel, ki milyen értéket ad tovább egy gyereknek.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések