A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rácz Gergőék dala lett az év slágere - Ön hallotta már?

Rácz Gergő és Orsovai Reni nyerte a Mostantól című számával A Dal 2020 dalválasztó show-műsort. A popszám ezzel megkapta az Év magyar slágere címet és előadói 75 millió forint összértékű nyereménnyel építhetik tovább zenei karrierjüket. A dalszerző saját történetét dolgozta fel, a szerelem helyett a megcsalásról énekelt.

– Amikor megjelent a dal, nagyon féltünk attól, hogy milyen lesz a fogadtatása, mert van benne egy olyan bevállalás, amitől az ember pont hogy kevésbé válhat szimpatikussá – nyilatkozta a műsor után Rácz, és hozzátette, nagyon jó érzés az a támogatás, amelyet a műsor alatt a közönségtől kaptak.

Az énekes úgy gondolja: megérintette a dala a közönséget, amit aztán szavazatokkal jutalmaztak. Rácz elmondása szerint nagy kockázatot vállalt azzal, hogy nyíltan beszélt élete egyik legkínosabb eseményéről, de felesége mindvégig támogatta a dal születését. Gergő és Reni ezzel a győzelemmel beénekelte magát a hazai fesztiválok színpadára, a Volt és a Strand Fesztiválon biztosan találkozhat velük a közönség idén nyáron.


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések