A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Most jött: megvan az első amerikai áldozata a koronavírusnak

Regisztrálásra került a koronavírus első Egyesült Államokbeli áldozat is, hívta fel a figyelmet az Egészségügyi Hatóság.

Az esetről egyelőre nem sok mindent tudni, a hatóságok későbbre ígértek pontosabb adatokat, viszont azt nyilvánosságra hozták, hogy a férfi Washington államban, Seattle külvárosában, Kirklandban halt meg. Az állami és a megyei egészségügyi hatóságok úgy fogalmaztak, hogy több új beteg közül az egyikük életét vesztette, de azt nem mondták meg, hogy egészen pontosan hány új fertőzöttet regisztráltak.

Amerikában már a vírus kitörésének első etapjában, januárban regisztráltak fertőzötteket, azonban halálesetre eddig még nem volt példa. Oregon, Kalifornia és Washington állam képvidelői már korábban az aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy a járvány végigsöpörhet a nyugati-parton, miután három olyan esetet is regisztráltak, akik nem jártak külföldön.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések