A hamburgerhús akkor jó, ha szaftos és omlós marad. Ennek titka, hogy darált marhanyakat kell vásárolni, mert ennek a legjobb a zsír- és színhúsaránya.
A húst nem szabad túlsütni, és mielőtt dolgozunk vele, a húspogácsákat tegyük egy kicsit a hűtőszekrénybe. Sütés előtt kenegessük meg olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd tegyük forró serpenyőbe. Egy perc múlva fordítsuk meg, és kenjük meg a megsült oldalukat fél kávéskanálnyi mustárral. Egy újabb perc után fordítsuk őket a mustáros felükre, és kenjük meg a másik oldalukat is fél kávéskanál mustárral meg a tabascóval. Süssük még további 1 percig. Ezt követően már csak egy kis sajtot érdemes ráolvasztani, és kész is a tökéletes hamburgerhús.
A húst nem szabad túlsütni, és mielőtt dolgozunk vele, a húspogácsákat tegyük egy kicsit a hűtőszekrénybe. Sütés előtt kenegessük meg olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd tegyük forró serpenyőbe. Egy perc múlva fordítsuk meg, és kenjük meg a megsült oldalukat fél kávéskanálnyi mustárral. Egy újabb perc után fordítsuk őket a mustáros felükre, és kenjük meg a másik oldalukat is fél kávéskanál mustárral meg a tabascóval. Süssük még további 1 percig. Ezt követően már csak egy kis sajtot érdemes ráolvasztani, és kész is a tökéletes hamburgerhús.
További hírek:
0 Megjegyzések