A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mindent tagad: áldozatnak tartja magát Erika szomszédja, aki 20 centi hosszan felvágta a nő hasát

Tagadja bűnösségét az a férfi, aki a vádirat szerint egy plexidarabbal életveszélyes sérülést okozott szomszédasszonyának. Mint arról beszámoltunk, a férfi a műanyagdarabbal hasba szúrta Glancsák Erikát. A nő életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg, 10 centiméter mély és majd 20 centiméter hosszúságú sérülését öt órán keresztül operálták.

A büntetőügyben tegnap előkészítő ülést tartottak, ahol a vádlott védője többek között arról beszélt, hogy védence igazából önvédelemből cselekedett, hiszen a szúrás előtt Erika lefújta gázspray-vel.

Ennek némiképpen ellentmond a vádirat, amely szerint épp fordítva történt: előbb szúrt a férfi, Erika ezután használta a spray-t. A vádlott ügyvédje közölte: Erika gyakorlott harcművész, aki pont azt tanulja, hogy kivédjen egy efféle támadást, ám az, hogy ezzel pontosan mire akart célozni, nem derült ki.

– Egyszerűen nevetséges és felháborító, amiket az ügyvéd a tárgyaláson mondott. A végén még kiderül, hogy saját magamat szúrtam hasba. Döbbenetes, hogy mit megengednek maguknak egyesek a bíróságon, ahol csak az igazságot szabadna elmondani. E miatt az ember miatt tönkrement az egész életem, a halál széléről hoztak vissza az orvosok, és még ő van egy agresszív, őrjöngő asszony áldozatának beállítva. A vádirat, a hazugságvizsgálat, minden engem igazol, de úgy tűnik, nekik ez is kevés. Annak az egynek örülök, hogy mivel nem ismerte be a bűnösségét, ezért folytatódik a tárgyalás, és reményeim szerint ez az ember megkapja a méltó büntetését. Ha van igazság a földön, hosszú börtönévek várnak rá, amit meg is érdemel – reagált a tárgyalóteremben történtekre Glancsák Erika, hozzátéve: a támadás miatt az állását is elvesztette, az élete pedig már soha többé nem lesz ugyanolyan.

Erika és a fölötte lakó férfi hosszú ideje rossz viszonyban voltak, egy emiatti vita végén történt 2018. december 22-én a támadás, amelyre mindkét fél máshogyan emlékszik.

A férfit életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják.

– Véleményem szerint azonban ez emberölési kísérlet volt. Ami számomra nagyon érdekes volt, hogy még a vádiratban az állt – amúgy érthetetlen módon –, hogy az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kér a vádlottra, de az előkészítő tárgyaláson azonban ez már nem hangzott el – vélekedett a Blikknek Erika védője, dr. Lichy József.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések