A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus: karanténkórház lehet a Kútvölgyiből

A 24.hu információja szerint Pintér Sándor belügyminiszter, az operatív törzs egyik vezetője a kormányülésen tett javaslatot arra, hogy a koronavírus miatt várhatóan felmerülő kapacitásigények kielégítése érdekében a Kútvölgyi Klinikai Tömb toronyépületében is alakítsanak ki újabb karanténkórházat.

A Kútvölgyi Klinikai Tömb épületének munkálatai másfél éve állnak. Korábban mi is írtunk a kórház vállalhatatlan állapotáról, amit a külföldi viccoldalakon sokan Csernobilhoz hasonlítottak: most hirtelen munkások jelentek meg az épület területén. Azonban a Kútvölgyiben senki nem kapott semmilyen tájékoztatást, ezért megdöbbenést váltott ki, hogy a mesteremberek váratlanul felbukkantak.

A több száz emberből álló csapat– szokatlan módon – hétvégén és éjjel is dolgozott, a torony felső szintjének renoválásába kezdtek bele.

A kórházban még zajlott a belgyógyászati rendelés a munkálatok kezdetekor, ám az eredetileg júliusra tervezett kiköltöztetést felgyorsítják a koronavírus okozta helyzet miatt.

További hírek:

    Megjegyzés küldése

    0 Megjegyzések