A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Michael Jackson előre megjósolta a koronavírus-járványt? Megdöbbentő dologra derült fény

Azt rebesgetik, a pop királya gyanította, hogy egyszer világjárvány sújtja majd a Földet: kiderült, miért hordott olyan gyakran szájmaszkot Michael Jackson, ha emberek közé ment.

Noha sokan úgy vélik, Michael Jackson – aki 2009 júniusában hunyt el egy Propofol nevű, szigorúan klinikai felhasználásra gyártott altató túladagolása miatt – az egyedi divatérzéke és különleges személyisége miatt hordott szájmaszkot. A pop királyát gyakran lehetett akár az egész arcát is beborító maszkban látni, ha tömegbe ment, ám mint kiderült, azt nem kifejezetten a stílus miatt hordta. Korábbi testőre, Matt Fiddes legalábbis azt állítja, Jacko már évekkel ezelőtt megmondta, hogy egy, a koronavírushoz hasonló világjárvány betegíti majd meg az embereket – írja a Female First.

„Michael pontosan tudta, hogy készülőben van egy természeti katasztrófa. Tisztában volt ezzel, és mindig hangoztatta, hogy bármikor kitörhet. Hogy a baktérium bármikor szétterjedhet. Viccelődtem is vele, hogy »Michael, kérlek ne vedd fel a szájmaszkot, leégetsz engem«. Ő pedig azt mondta: »Matt, nem betegedhetek meg. Nem okozhatok csalódást a rajongóimnak, koncertjeim vannak. Okkal vagyok ezen a bolygón. A hangom is óvnom kell, muszáj egészségesnek maradnom. Fogalmam sincs, kikkel találkozom, nem tudom, mivel fertőznek meg«" – fogalmazott a The Sunnak Matt Fiddes, aki egy évtizeden át dolgozott Jackónak.

„Az emberek nem vették őt komolyan, pedig rendkívül okos volt" – magyarázta a testőr.

Mint ismert, az új típusú koronavírus már csaknem félmillió embert fertőzött meg és több mint 20 ezer halálos áldozatot szedett világszerte.

A hazánkban beazonosított új koronavírus-fertőzöttek száma: 261 fő. Eddig összesen 28 ember gyógyult meg a betegségből, illetve 10 halálos áldozata vana járványnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések