A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Majkáék keményen beszóltak Ördög Nórinak

Kemény csipkelődés jellemezte a Nicsak, ki vagyok? zsűrijének hangulatát a vasárnapi élő adásban, amikor kiderült, Ördög Nórát rejtette a Szívkirálynő jelmeze.

Az este első leleplezése nagy meglepetést okozott, olyan jól álcázta magát, hogy senki nem gondolt a TV2 műsorvezetőjére. Talán ezért is „kóstolgatta” a tippjével alaposan mellélövő Majka és Kajdi Csaba.

– Nóri, van olyan munka, amit te visszautasítasz? – tette fel a pikírt kérdést a rapper, mire a műsorvezető „leparasztozta” kollégáját. Nórát egyébként nem először éri a vád, amiért túl sok munkát vállal és reklámoz, amibe a gyerekeit is bevonja.

– Pénzért mindent el lehet vállalni, én csak ezt tudom mondani erre – csipkelődött Kajdi, aki nem először kezdte ki nyilvánosan a műsorvezetőt, korábban arról beszélt, hogy addig volt neki szimpatikus Nóra, amíg a gyermekeit nem használta fel „pénzkeresési forrásnak”.

– Házon belül nem kapnak ezért pénzt – védte meg kollégáját Till Attila. Nóra az adás után egyébként azt mondta: TV2-es felkérést illik elvállalni.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések