A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus: elkezdték felvásárolni a hollandok a marihuánát, amíg van

Hosszú sorok kezdtek kígyózni a hollandiai coffee shopok előtt, miután a holland kormány bejelentette, hogy be kell zárni a nem létfontosságú üzleteket – írja a france24.

Percekkel azután, hogy a holland kormány bejelentette a szigorítást – amelyet a vírus terjedésének megfékezése érdekében hoztak, összhangban sok más európai országgal – máris hosszú sorok kezdtek kialakulni az olyan boltoknál, ahol legálisan lehet marihuánát vásárolni. Volt, akinek barátai szóltak, más maga is látta a sajtótájékoztatót, ezért indult el otthonról.

Az országban hivatalosan tilos a marihuána birtoklása, de csak akkor, ha az embernél egyszerre öt grammnál több fű van, ez esetben nem indul eljárás. Hollandiában a hivatalos adatok szerint 1100-nál több fertőzést fedeztek eddig fel, 200 ember bizonyítottan a vírus miatt halt meg. A gyógyultak száma mindössze két fő a Johns Hopkins adatai szerint.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések