A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karanténba vonul II. Erzsébet királynő a koronavírus-járvány miatt

Nagy az esély arra, hogy az elkövetkezendő hetekben karanténba helyezik Erzsébet királynőt és férjét, Fülöp herceget - írja a BusinessToday.

A 93 éves királynőt és 98 éves férjét áthelyezték a londoni Buckingham Palotából a Windsor kastélyba, az Egyesült Királyságban hozott rendelet értelmében, mely a koronavírus miatt minden 70 év fölötti embert elszigetelne.

A királynőt és férjét valószínűleg a norfolki Sandringham birtokukon helyezik karanténba. Egyes információk szerint a palota csütörtöki elhagyása csak egy szokásos hétvégi kiruccanás volt Windsorba, azonban más források szerint a helyzet folyamatos megfigyelés alatt áll, és lehetséges, hogy a királynő nem tér vissza Londonba, hanem egyből Sandringhambe viszik.

A Sun információi szerint a királynő jól van, de a biztonság kedvéért jobbnak látták, ha elhagyja a palotát, a rengeteg látogató, és a soktagú személyzet miatt. Úgy gondolták, hogy így, hetekkel a születésnapja előtt minél messzebb kell kerüljön a veszélytől.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések