A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így fogadják a kicsiket a szombathelyi bölcsődék

A koronavírus-járvány miatt korlátozzák a szombathelyi bölcsődékben, hogy hányan vehetnek részt a napközbeni ellátáson.

Pillanatnyilag csak legfeljebb 14 gyerekről tudnak gondoskodni a bölcsődékben egy csoportban – számolt be Szombathelyi Bölcsődék a Facebook-oldalukon.

A bölcsődék arra kérik a szülőket, gondviselőket, hogy csak indokolt esetben kérjék tőlük az ügyeletes ellátást. Mindazonáltal az ügyelet igénylésénél előnyt élveznek az egészségügyi dolgozó, gyógyszertári dolgozó, élelmiszerbolti dolgozó, rendvédelmi szervnél dolgozó, bármely hatóságnál dolgozó szülők gyermekei, illetve a közszolgálati dolgozók gyermekei is – írja az ugytudjuk.hu.

A bölcsődék e-mailben küldenek a szülőknek ügyeleti igény iránti kérelmet, mivel a bölcsik csak a kitöltött nyilatkozattal rendelkező gyermekeket tudják fogadni. A bölcsődék azt is kérik, hogy lehetőleg csak egy személy kísérje be a gyermeket az intézetbe, hogy ezzel korlátozzák a fertőzés terjedését. A belépéskor a kézfertőtlenítő használatát is kötelezővé tették.


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések