A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hoppá: újra becsajozott Berlusconi

Pártja legfiatalabb képviselőjére cserélte le „idősödő", 34 éves barátnőjét a botrányhős volt olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi. 

A 83 éves dollármilliárdos politikus közel nyolc évet volt együtt egy szőke bombázóval, Francesca Pascale-lal, aki műsorvezetőként és modellként is dolgozott korábban. A szakításról azután értesült a közvélemény, hogy egy olasz magazin egy másik nő, a 30 éves Marta Fascina oldalán kapta lencsevégre a jobboldali államférfit.

A filozófus végzettségű fiatal nő kora ellenére csodás karriert futott be a volt kormányfő környezetében, hiszen nemrég még sajtós volt egy Berlusconi érdekeltségéhez tartó vállalatnál, két évvel ezelőtt pedig nagy meglepetésre befutóhelyet kapott a szexpartijairól elhíresült politikus pártja, a Forza Italia listáján, így 28 évesen bekerült a római törvényhozásba.

– Mindig szeretni fogom az elnökömet – nyilatkozta a volt barátnő, miután hírbe hozták Berlusconit Martával, aki egyébként már hónapok óta az ő egyik kastélyában lakik.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések