A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Folyamatosan rabolják le az üzleteket a koronavírus-pánik miatt: ezzel a vésztervvel álltak elő a nagyobb szupermarketek

A koronavírus globális elterjedése miatt rengetegen vásárolnak be, akár több hónappal előre is. Bár legfőképpen a tartós élelmiszerek, konzervek és hasonló alap élelmiszerek fogynak el, a Lidl szerint „a tartós termékek és fertőtlenítőszerek iránti kereslet is jelentősen megnövekedett".

Miután több üzletlánc is krízishelyzetben áll, megkezdik a termékek limitált számú, időlegesen beosztott árusítását, hogy el tudják látni a folyamatos vásárlói igényeket.

Különböző termékek kerültek teljes eladásra az utóbbi időkben, ezért egyszerre nem terveznek a hiánycikkekből annyit a polcokra helyezni, mint ez előtt.

A Tesco volt vezetője a következőket árulta el a Daily Mailnek: a járvány elterjedése gyorsan üres polcokhoz és élelmiszerkrízishez vezethet. Mivel Magyarország nem tartozik a vírus eddigi elterjedésének főbb területeihez, elképzelhető, hogy más országok élelmiszerhiányát többek közt innen pótolják majd a közeljövőben.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések