A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ferike 25 milliót lopott az apjától, elverte mindet, de az ítélet után őt hibáztatja

Akkor kezdődött Mészáros Ferenc kálváriája, amikor három éve a fogyatékos fiát, Ferencet a barátai rábeszélték: a garázsban ássa ki és adja át nekik az apja befőttesüvegekbe rejtett 25 millió forintját.

Amikor az apa szembesült a lopással, feljelentést tett. A bíróság Ferencet tavaly első fokon lopásért 1 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek letöltését két évre felfüggesztette. A másodfokú bíróság új eljárásra utasította a Siófoki Járásbíróságot, ahol az előzővel megegyező ítélet született.

Ferike az apja megtakarított pénzével együtt szó nélkül eltűnt otthonról. Miközben az apja a fél országot tűvé tette a gyerekéért, ő a haverjaival lakást bérelt Kaposváron. Úgy éltek, mint Marci Hevesen. Amíg a rendőrök rá nem találtak.

– Én már el se mentem a fiam tárgyalásra, mert hiába vagyok a gyámja, ő szóba se áll velem – panaszkodott Mészáros Ferenc. – Az ellopott milliókból kocsit, számítógépet vettek, prostikra költötték. Csak 250 ezer forint maradt belőle, amit a rendőrség lefoglalt, de még mindig nem kaptam vissza. Ráadásul a perköltség is több százezer forintra rúg, amit szintén nekem kell kifizetnem.

Mészáros Ferenc most azért dúl-fúl, mert nem volt jelen a tárgyaláson, pedig a fia képviseletében csak ő fellebbezhetett volna az ítélet ellen. Ami így jogerőre emelkedett.

– Legfeljebb majd reklamálok ott, ahol lehet. Írtam én már ebben a témában a Köztársasági Elnök Hivatalába is, de azt válaszolták, hogy egyéni ügyekkel nem foglalkoznak. Az a baj, hogy a gyerekem megint nem hallgat rám, ugyanúgy a haverjaival csavarog, mint amikor megtörtént a baj. Már arra is gondoltam, ha újra bajba kerül, én bizony leveszem a kezem róla. De az anyja állandóan megvédi, neki Ferike mindig is a kisfia marad. A fiam semmit nem dolgozik, nem segít itthon sem. Még ránk haragszik, mert valaki bemagyarázta neki, hogy mi, a szülei tehetünk arról, hogy meghurcolták őt a bíróságon.

Rájár a rúd a karbantartóra

A karbantartó most amiatt is kesereg, hogy egy kamion összetörte a kocsiját. A biztosító csak a kára töredékét fizette meg, ezért beperelte a teherautó tulajdonosát. Csakhogy Mészáros Ferenc elvesztette a pert, és még neki kellett félmillió forintot fizetnie az ellenérdekelt cég ügyvédjének.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések