A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Drámai ítélet született: Ronaldinho börtönben marad

Ronaldinhónál hamis útleveleket találtak, ami miatt le is tartóztatták. A focista ügyében megszületett az ítélet - nagyon úgy tűnik, hogy börtönben marad.

Rájár a rúd a világhírű futball-legendára, amiért a hatóságok egy paraguayi hotelben, a nevére szóló, paraguayi keltezésű, hamis útleveleket találtak nála és a testvérénél – írja a 24.hu.

Ronaldinho és bátyja Roberto Assis a kihallgatásuk során elmondták, hogy az útleveleket ajándékba kapták akkor, amikor leszálltak a repülőjükről. Mindez nem sokat jelentett az ügyben illetékes bírónak, ugyanis a párosnak nem pénzbüntetést ítélt meg, hanem pénteken a letartóztatásuk mellett döntött és még a házi őrizetet sem engedte meg nekik, mondván fennáll a veszélye, hogy elhagyhatják az országot.

A paraguayi törvények értelmében a bíróság hat hónapig járhat el az ügyben, viszont több, mint valószínű, hogy Ronaldinho ügyvédei rövidesen beavatkoznak és fellebbeznek.

"Hihetetlen ez a döntés. Ronaldinho nem érti, mi történik vele" – nyilatkozta Tarek Tuma, a futballklasszis egyik ügyvédje.

Egyébként a hatóság szerint Ronaldinhót nem részesítik különleges elbánásban, ugyanúgy foglalkoznak vele, mint a többi rabbal.

A sportoló eredeti útlevelét 2018 végén vonták be, amiért nem fizetett be egy 2,5 millió dolláros bírságot. A brazil média szerint azért büntették meg, mert engedély nélkül vágott bele egy építkezésbe egy természetvédelmi területen, egy tó partján.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések