A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenet: a járvány gócpontjába küldte cége a magyar kamionost

A múlt pénteken küldött Észak-Olaszországba, a legnagyobb veszélyzónába egy magyar kamionost osztrák munkáltatója. 

– Hiába kérleltem őket, ne küldjenek a halálba, nem volt apelláta – mondta a Blikknek Darnel Sándor, aki mindössze egy egyszerű maszkot kapott a cégétől a veszélyes útra, ahonnan végül kedd este érkezett vissza innsbrucki telephelyére. Bár, mint ismert, egész Olaszországot karantén alá helyezték és lezárták az osztrák határt, Sándort némi hőmérőzés után továbbengedték az osztrák határőrök, még karanténba sem kellett vonulnia.

– Most itt vagyok a telephelyen, és bárhova szabadon mehetek, így ha elkaptam a vírust, fél Innsbruckot meg tudnám fertőzni – számolt be a tegnapi helyzetről.

Sándornak azonban itt még nem ért véget a kálváriája, mert a munkáltató vissza akarja küldeni Észak-Olaszországba egy újabb fuvarra. – Ezt már nem fogom vállalni. Láttam, mi a helyzet Olaszországban, nem véletlenül rettegnek ott a vírustól. Nem érdekel már az se, ha kirúgnak emiatt – mondta a kamionos, aki pár hónappal ezelőtt a Brexit miatt hagyta el korábbi, brit cégét.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések