A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az Adobe is szeretné megkönnyíteni az otthoni tanulást a koronavírus-járvány idején: így használhatják a diákok az appjaikat

Az Adobe is szeretné megkönnyíteni az otthoni tanulást a koronavírus-járvány idején, így ingyenes hozzáférést biztosít a megadott feltételeket teljesítő diákoknak.

Sokaknak lesz nehéz átszokni a távoktatásra, hiszen nemcsak, hogy a legtöbbek számára teljesen idegen a módszer, de számos technikai akadály is állhat a tanulók előtt. Most az Adobe is segítséget nyújt: azon intézmények diákjai, amelyek az Adobe előfizetői, néhány hónapig ingyenesen hozzáférhetnek az Adobe Creative Cloud asztali appjaihoz- írja az Origo.

A díjmentes hozzáférést az iskola IT-rendszergazdájának kell kérvényeznie, majd ezt az Adobe elbírálja, a döntésről pedig e-mailt küld. Az ingyenes használatra májusig lesz lehetőség.

Amennyiben a kérvény pozitív elbírálásra kerül, a diákoknak, valamint a tanároknak is ingyenesen elérhetővé válnak a Creative Cloud appok, ezzel segítve az otthoni munkavégzést és tanulást egyaránt.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések