A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A koronavírus-járvány miatt most nem kell fizetni, ha le akarjuk mondani az Airbnb-foglalásainkat

Részteles, a koronavírussal kapcsolatos tájékoztatást és lemondási ismertetőt tett közzé az Airbnb.

A HVG szúrta ki, hogy az Airbnb rendszerén keresztül most ingyenesen lemondhatók a foglalások az alábbi esetekben a koronavírus-járvány miatt.

* ha egy vendég súlyosan érintett területre utazik vagy onnan érkezik (az érintett területek listáján kontinentális Kína és Dél-Korea mellett Olaszország szerepel),
* ha egy házigazda súlyosan érintett területen fogad vendégeket vagy súlyosan érintett területről érkező vendégeket fogad,
* ha valaki hivatalos utazási korlátozások, egészségügyi vagy járványvédelmi kötelezettségek, a szolgáltató által a COVID-19 miatt kezdeményezett járattörlés (akár repülő, akár szárazföldi közlekedés esetén), illetve a COVID-19 feltételezett vagy megerősített esete miatt nem tud utazni.

Az enyhítő körülményekre vonatkozó szabályzatuk hatálya alá eső foglalás lemondásakor a díjakat is beleértve teljes visszatérítést kap a vendég, a házigazdáknak nem kell lemondási díjat fizetniük, az Airbnb minden díjat visszatérít.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések