Hirdessen itt

Újabb milliós büntetést szabtak ki a Fradira

Ismét súlyos büntetést kapott a Ferencváros a szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától: a klub ezúttal a Kisvárda elleni idegenbeli (2-1), a Honvéd (0-0) és a Fehérvár elleni hazai (1-0) bajnokikon tapasztalt szurkolói kihágások miatt fizet 5 millió forint.

„Szurkolói részéről történt rendzavarások (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgyak bedobálása, nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz használata), a mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértése miatt 5 millió Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte” – közölte az MLSZ.

A klubnak a szezon folyamán már nem először kell mélyen a zsebébe nyúlnia a szurkolói miatt: októberben a Honvéd elleni idegenbeli bajnokin (0-0), és az Újpest elleni hazai derbin (1-0) történt rendzavarások miatt 8 millió forintot kellett befizetnie az MLSZ kasszájába, decemberben pedig a Kaposvárral vívott idegenbeli mérkőzésen (3-2), pirotechnikai eszközök használata miatt kapott 1 millió forintos büntetést.

Kubatov Gábor klubelnök decemberben ezt követően arról beszélt, javult a klub kapcsolata az MLSZ-szel.

– A büntetések jogosságát nem vonom kétségbe, a mértékét igen. Folyamatos kapcsolat van a szövetséggel – fogalmazott az elnök.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések