A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb trófea: a Fradi is elvesztette a csatát a siófokiakkal szemben

A Győri Audi ETO KC után újabb „nagyvadat” győzött le a női kézilabda-NB I-ben a Siófok, ezzel fellépett a Bajnokok Ligája-csoportkörös szereplést biztosító második helyre a tabellán.

A szerdai siker elszenvedője a Ferencváros volt, amely így az élvonalban kénytelen volt átadni helyét riválisának. Elek Gábor, a Fradit irányító szakember érthetően csalódott volt a 26-24-re elveszített mérkőzést követően, ám szerinte együttese nem adja fel a harcot a BL-indulásért. Az azonos pontszámmal álló siófokiak ugyanakkor kedvező helyzetben vannak, mert egy meccsel kevesebbet játszottak az FTC-nél, így pedig előnnyel várhatják a folytatást.

– Megérdemelt a Siófok sikere. Rengeteget hibáztunk, sok volt a technikai malőr és a kihagyott ziccer. Egy biztos, küzdünk tovább, nem hajtjuk le a fejünket, hosszú még a bajnokság – mondta a hazaiak trénere.

A siófokiak norvég vezetőedzője, Tod Odvar Moen is úgy véli, a győzelem ellenére sem dőlhetnek még hátra.

– Hullámzó, ám nagyszerű küzdelem volt. Igazi csapatként, együtt kontrolláltuk a játékot, és harcoltunk végig. Kapusunk, Szikora Melinda teljesítménye elengedhetetlen volt a sikerhez, fontos pontokat szereztünk. De ez is csak egyetlen siker, a földön kell maradnunk. Még semmit sem értünk el, az idény hátralévő részében is keményen kell dolgoznunk – nyilatkozott a találkozó után Moen.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések