A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagyot csalódott: Elon Musk durván kiakadt Bill Gatesre

Kiderült: Bill Gates Porschét vezet Tesla helyett.

A Microsoft alapítója egy népszerű youtuber, Marques Broenlee csatornáján tűnt fel, ahol többek között a klímaváltozásról is beszélgettek. Gates hozzátette ,hogy az elektromos autók területén biztató trendet tapasztal és a Tesla az, amely segített a globális felmelegedés elleni harcban. Azonban az interjúban kiderült az is, hogy Bill Gatesnek nem Teslája, hanem egy elektromos Porsche Taycanja van.


Ezt a kijelentést Elon Musk nem hagyhatta szó nélkül, a videó után Twitteren reagált a kijelentésre. A posztban olvasható, hogy meglehetősen csalódott, mivel a videót rengeteg meg fogják nézni, és a legtöbben adnak Bill Gates szavára. Később aztán saját nevét is hozzáfűzte a Tesla bejegyzéséhez: A Porsche Taycan Turbo ára egyébként 150 900 dollár az Egyesült Államokban, míg a drágább Turbo S 185 000 dollárba kerül. Egy Teslát viszont már akár 39 390 dollárért is meg lehet venni-írja a hvg.hu


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések