A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus: karanténba vonult a magyar szépségkirálynő

Mikó Fanni a múlt héten indult Olaszországba, egy teljes napot a velencei karnevál forgatagában töltött.

A Fásy Ádám nevével fémjelzett Magyarok Világszépe verseny győztese, Mikó Fanni olaszországi hazatérése után úgy döntött, önkéntes karanténba vonul. A modellnek nem áll szándékában pánikot kelteni, ám fontos számára az elővigyázatosság.

Pénteken indultunk el Olaszországba autóval. Szombaton már egész nap kint voltunk a karneválon, mondanom sem kell, hogy hatalmas volt a tömeg. Ráadásul közel harminc különböző álarcot felpróbáltam, amíg megtaláltam azt, ami a legjobban tetszett. Este, pont ahogy elhagytuk Velencét, kaptam egy hívást arról, hogy Olaszországban baj van – nyilatkozta a szépségkirálynő a Ripostnak.


Fanni a hazatérése után kétségbeesett, hogy elkapta a vírust, így még az utcára se mert kimenni. Végül felkereste a háziorvosát, aki a Szent László Kórházba irányította. A kórházban kapott telefonszámon érdeklődött, ahol aztán megnyugtatták, hogyha tünetmentes nyugodtan mehet emberek közé. A modell azonban úgy döntött, hogy önkéntes karanténba vonul, hiszen sok mindent olvasott a koronavírusról és tudja, hogy két hétig tünetmentesnek kell lennie ahhoz, hogy tudja biztosan nem fertőződött meg.

Ez csak elővigyázatosság. Nem tudnám elviselni, hogy bárkit megfertőzzek – tette hozzá Fanni, aki elmondása szerint alaposan bespájzolt a karanténra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
❗️❗️❗️Kedves Ismerőseim❗️❗️❗️ Az olaszországi utazásunk után a kialakult járvány helyzet miatt “önkéntes karantén” mellett döntöttem. Nem tűnök betegnek, de a hosszú lappangási idő miatt azt hiszem ez volt az egyetlen felelősségteljes döntés, más emberek érdekében! ❣️ Mikor mi elindultunk, még senki nem gondolta, hogy ez a helyzet fog kialakulni! Sőt, Olaszország kifejezetten biztonságosnak tűnt, hiszen elsők közt zárták le a légiforgalmat Kínával. Sajnos azonban nem a számításaink szerint alakultak a dolgok. Szeretném még egyszer kihangsúlyozni, hogy semmi tünetem nincs❗️ Igyekszem betartani mindent, amivel megakadályozom az esetleges fertőzést. Szeretettel, Fanni 👇👇👇 THE ENGLISH VERSION IN THE COMMENT 👇👇
𝐅𝐀𝐍𝐍𝐈 𝐌𝐈𝐊𝐎 🇭🇺HU♕ (@fanni_miko) által megosztott bejegyzés,

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések