Hirdessen itt

Bayer Zsolt ellen is bevetnék az „újjáalakult” Munkásőrséget

Gulyás “Körte” Balázs készített interjút a paramilitáris, államellenes szervezet megálmodójával.

Juhász Norbert nagyon sajnálta, hogy a párt öklét megszüntették, ezért alakította újra meg a Munkásőrséget:

Többek között a történelmi tapasztalatok megismertetése, és munkásőr relikviák gyűjtése. Síkra szállunk a rendvédelmi szakma presztízséért. Nyilvános megmozdulásaink is vannak: gyermektáboroztatást szervezünk rászoruló munkásőr-hozzátartozók számára. Fellépünk a a rasszizmus, a homofóbia és az elharapózó hímsovinizmus ellen.


Speciális feladatuk is lesz, mint pl. Bayer Zsolt elleni fellépés:

Félelmet kelteni nem akarunk. Ha például Bayer Zsolt úr csúnyákat mondana megint, nyilatkozatot adunk ki, de ezen felül más eszközhöz nem nyúlnánk. Mégis, fizikai értelemben is felléptünk már, ellentüntetőkként jelen voltunk a Mi Hazánk Mozgalom fáklyás-lovas felvonulásán novemberben, amelyet Horthy Miklós Budapestre történő bevonulásának 100. évfordulójára időzítettek. Ki civilben, ki egyenruhában, de szigorúan jogkövetően demonstráltunk.

Szerinte őket össze sem lehet hasonlítani a Magyar Gárdával, és a dédnagyapja miatt rengeteg levelet kapnak:

A sok szenvedés ellenére haláláig a szocializmus híve volt. Kapok mindenféle levelet, olyat is, amelyben úgy szólítanak meg, hogy „te mocskos komcsi, miattad halt meg a nagyapám”. Én ennek a levélírónak is válaszoltam, megírtam, megértem a fájdalmát, de nem tudom visszaadni a nagyapját.

Szerdán a teljes magyar sajtó megírta, hogy civil szervezetként újjáalakult az 1989-ben feloszlatott Munkásőrség. A feljelentéseiről ismert Tényi István azóta már meg is tette közérdekű bejelentését az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz, amelyben azt kéri: a hivatal kísérje figyelemmel a Munkásőr Társaság tevékenységét, mint önkéntesen szerveződő félkatonai szervezetét. Tényi a bejelentésben a Pesti Srácok írására hivatkozik.
Forrás: Vadhajtasok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések