A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Visszavonul Sterbik Árpád

A Veszprém kézilabdacsapatának kapusa, Sterbik Árpád a szezon végén visszavonul - írja a 24.hu.

A pletyka felröppent már egyszer nemrégiben, azonban akkor ezt a játékos cáfolta. Most mégis elismerte a játékos személyesen, hogy befejezi:

Ha a szívemre teszem a tenyeremet, azt kell, hogy mondjam már négy-öt éve fontolgattam ezt a lépést. Azonban mindig közbejött valami, ami miatt mégis maradtam.

"Félre ne értsenek, egy pillanatig sem bánom. A kézilabda az életem része lett, s ez így fog maradni azután is, ha a kapuban már nem én állok majd ott. A spanyol Rodrigo Corrales jövő nyári érkezésével ugyanis ki fog alakulni egy olyan kapustrió Veszprémben, amely nélkülem is stabilan biztonságot nyújt majd a játékostársaknak, s nem utolsósorban a szurkolóinknak is" - mondta a 40 éves sportoló.

A zentai születésű sportoló 2001-től 2004-ig védett Veszprémben, majd Spanyolország csapatait, a Ciudad Real-t, az Atlético Madrid-ot és a Barcelona csapatát erősítette. Ezen túl játszott az észak-macedón Vardarban, később, 2018-ban visszatért Veszprémbe. Volt szerb és spanyol válogatott, utóbbival Eb-t és világbajnoki címet is nyert. A Bajnokok Ligájában négyszer volt a nyertes csapatban, 2005-ben ő lett a világ legjobb kézilabdázója.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések