A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Végre kiderült: Adele elárulta hihetetlen fogyásának titkát

Adele őrületes fogyásáról egyik rajongója számolt be.

A 31 éves énekesnővel Anguillán futott össze ma últ héten egy 19 éves rajongója, aki elmondta, az énekesnő hatalmas változáson ment át.

Adele egy közeli barátjával, Harry Stylesszal töltötte az idejét, miután sokkolta rajongóit az átalakulásával, akiknek elmesélte, hogany formálta át a testét az újonnan kialakult étrendje. A rajongó azt is elárulta, az énekesnő nem szeretett volna szerepelni képen, de – Harry-t magával hurcolva – csatlakozott hozzájuk az étteremnél – írja a Dailymail

Adele a Los Angeles-i Camila Goodisnak tulajdonítja a fogyását, akit „testvarázslónak" hívnak. Vele Robbie Williams segítségével ismerkedett meg, akinek a feleségét is ő edzette. A nő online önéletrajza szerint válogatott pilates és erősítő edzés kombinációt használ. Ő azonban elárulta, az énekes sikere inkább a diétájában rejlik, ugyanis nem szerette a gyakorlatokat.

Lényegében tehát az átalakulásának titka a pilates, az erőnléti edzés súlyokkal, a cukor száműzése és egy úgynevezett The Sirtfood Diet nevű diéta követése. Vagyis jól látszik, hogy az énekesnő nem valamiféle csodának köszönhetően fogyott le, hanem hatalmas önuralommal és kemény edzéssel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések